Rólam

M. Szikora Hilda olcsó ételreceptek

M. Szikora Hilda vagyok. Rólam annyit, hogy imádok enni, ebből kifolyólag imádok sütni és főzni is. Több mint húsz éve vezetek háztartást, ezért elérkezettnek láttam az időt, hogy tapasztalataimat megosszam másokkal is. Például a családom fiatalabb tagjaival. 🙂

S hogy miért pont olcsó ételek? Mert nem kell mindig kaviár… De a viccet félretéve, szeretném megmutatni, hogy a jó ételekhez nem kell feltétlenül méregdrága alapanyagokat felhasználni. S az alacsony költségvetésű ételek is lehetnek ízletesek, változatosak és egészségesek, a modern kor követelményeinek megfelelőek.

Azoknak is szeretnék segítséget nyújtani, akik bármilyen okból kifolyólag, átmenetileg vagy akár tartósabban is faragni kénytelenek a konyhapénzből. De azoknak is, akik egy kis változatosságra vágynak, ugyanakkor szeretnének jó ételeket enni.

A receptek között felbukkannak olyan kedvencek is, amelyeket otthon is könnyen elkészíthetünk, a végeredmény mégis legalább ugyanolyan ízletes, s persze sokkal költséghatékonyabb lesz, mint büfében vagy étteremben vásárolt társaik.

Csak olyan ételek kerülnek erre az oldalra, amit családommal mi is szeretünk és rendszeresen fogyasztunk. Rengeteg olcsó étel létezik – akár népcsoportonként, akár családonként is receptek tucatjait, százait találhatjuk -, ám jó szívvel csak kipróbált receptet tudok ajánlani.

Köszönöm, hogy engem választottál! Jó keresgélést, jó főzőcskézés és jó étvágyat kívánok!

M. Szikora Hilda

Mentés